* Heilig Hartkerk - 19 december 2010
    * Circo Circulo  -  23 oktober 2010
    * Podium Boxtel  -  16 oktober 2010
    * Viering eerste lustrum -  8 oktober 2010
    * Molenweide  -  1 oktober 2010 
   *  Veteranendag Boxtel  -  24 september 2010

Heilig Hartkerk

Op zondag 19 december 2010 hebben wij `s avonds samen met de zangvereniging Sint Petrus en Sint Cecilia en de lyrische bariton Kees van Hees in deze kerk een kerstconcert verzorgd. Ondanks het slechte weer (heel veel sneeuw) zat de kerk vol. Met elkaar hebben wij in ingetogen sfeer de komst van het Licht gevierd..

Circo Circulo

Leerlingen van de Circus Theaterschool Boxtel hebben op zaterdag 23 oktober tijdens het op het landgoed Velder georganiseerde evenement Circo Circulo een optreden verzorgd. Buchestelle heeft daarbij in een muzikale omlijsting voorzien.

Podium Boxtel

Kinderen van de Circus Theaterschool Boxtel treden op zaterdag 23 oktober op tijdens het op landgoed Velder georganiseerde circus theaterfestival Circo Circulo. Op 16 oktober was er in Podium Boxtel een generale repetitie van de door de kinderen op 23 oktober te verzorgen show. Wij hebben hen tijdens die repetitie muzikaal begeleid.

Viering eerste lustrum

Op 8 oktober hebben wij ons eerste lustrum gevierd. We zijn de dag begonnen met een concert voor leerlingen van de Brede School De Wilgenbroek, voor dit concert hebben we oud-leden, familieleden en bekenden uitgenodigd. In de middag hebben we in Boxtel het Wasch en Strijk museum en de Sint Petruskerk bezocht, de dag hebben we in de Rots besloten met een feestavond.

Molenweide

We hebben in Huize Molenweide, Achterbergstraat 18 te Boxtel op vrijdag 1 oktober van 11.00 uur tot 12.30 uur een concert gegeven. Voorafgaande aan dit optreden is door Omroep Brabant een aantal opnames gemaakt. Deze opnames zullen op 25 oktober a.s. worden uitgezonden.

Veteranendag Boxtel

Op 24 september is door de gemeente Boxtel voor de tweede keer in Podium Boxtel (Burgakker 17 te Boxtel) een Veteranendag georganiseerd. Ons orkest heeft tijdens die bijeenkomst een muzikaal intermezzo verzorgd.