Wie zijn wij

In 2004 vermeldde de lokale televisie te Boxtel een advertentie waarin stond: “Boxtelse Harmonie zoekt beginnende en gevorderde blazers”. Navraag leerde dat de advertentie niet op senioren was gericht en dat er geen gelegenheid was om overdag te oefenen.  Dat was vreemd, er waren immers genoeg oudere (ex-)muzikanten die nog tijd aan muziek willen besteden. Een aantal senioren nam de handschoen op en plaatste medio 2005 een oproep in het weekblad ‘Brabants Centrum’.  Er reageerden ruim 20 personen op die oproep. Op 26 november 2005 kwam de groep voor het eerst bijeen. De bezetting was heel redelijk. Op 28 november 2005 werd het seniorenorkest Buchestelle officieel als vereniging ingeschreven.

Er wordt in een ontspannen sfeer leuke muziek gemaakt. Regelmatig treden we sinds het voorjaar van 2006 ook naar buiten op.

De bezetting van ons orkest treft u aan op de desbetreffende pagina. Uit dat overzicht en uit de tekst op de vacature-pagina kunt u afleiden welke instrumenten zijn vertegenwoordigd. Dat neemt niet weg dat u bij interesse altijd contact met een van de bestuursleden kunt opnemen. Overigens bent u in dat ook altijd welkom bij een repetitie. Op de contactpagina is weergegeven waar en wanneer de repetities plaatsvinden.