Op zaterdag 28 november vierde het Boxtels Senioren Orkest Buchestelle haar 10-jarig jubileum. Met twee concerten op het programma zou het een muzikale en gezellige middag kunnen worden. En dat werd het ook!
We waren van harte welkom in de Brede School Wilgenbroek, een mooie en prettige locatie. We heetten onze genodigden welkom met een glaasje prosecco. Onder begeleiding van de swingende muziek van de Boxtelse formatie The Swanee Bridge Jazzband, die ook de pauze en de afsluiting voor hun rekening namen, kon men plaatsnemen in de zaal. Daarna was het genieten van het dagorkest van het Koninklijk Woensels Muziekcorps. De gratis koffie en het gebak in de pauze waren een welkome verrassing voor de gasten en niet te vergeten: ook voor de muzikanten.

Toen was het aan Buchestelle om de gasten te trakteren. Met veel plezier hebben wij een aantal nummers uit ons repertoire ten gehore gebracht. En hoe fijn is het om dan te horen dat iedereen zo heeft genoten van deze middag! Van de goede ontvangst, het gezellige samenzijn met vrienden en familie, de muzikale saamhorigheid en last but not least de muziek! Het maakte van dit jubileum een dag om niet te vergeten!